Gratis levering i Østjylland v/køb over 499kr.

Måltidskasser

Hop ombord i de forskellige sammensætninger nedenfor og find din favorit! Bon appètit

Er du single, 2 eller 4 i familien, eller måske flere?

Lav let lækker mad på 20 minutter!

Du kan bygge din helt egen måltidskasse. Det gør du ved at vælge dine retter HER

Få mere fritid.

Bliv din egen gourmet-Chef og slip for alt besværet! Lav let lækker mad på 20 minutter. Så bliver du også en succes i køkken, uden at røre en finger.

Måltidskassen til dig der er VILD med pizza.

Det nemmeste goumetmåltid – Pizzabunden er let forbagt – Vores huskokke har lagt godt med fyld på, og du bager den færdig. Gourmetpizza på ca.12 min. i ovn, eller endnu kortere tid i vores pizzaovne.

Går du med ønsket om at holde event for familien, eller vennerne, så kan du også leje vores Pizzaovne, både Pizzaovn på Hjul, og Mini-Pizzaovn, og blive dagens helt. Lej vores pizzaovne på pizza-event.dk

Se hvilke kasser med Pizza vi har, både til hverdage og til din næste fest nedenfor:

Så nemt er det!

Tænd ovnen og gå ind og hyg dig med børnene, lav en kop kaffe og nyd dit eget selskab, eller snak med din partner. Når ovnen er varm, stiller du de foliebakker ind – uden vakuumpakningen, selvfølgelig – og 15 min senere er der mad. Heldigvis har vi sat en vejledning på hver ret, så du nemt kan få et overblik.

Vores portioner i måltidskasserne er færdiglavet, vakuumpakket, og lige klar til at varme i ovnen, anrette og nyde i sit eget selskab. Du er simpelthen klar til at spise på max 20 min og dit samlede tidsforbrug er 5. Resten af tiden, klarer maden sig selv! Du tager den ud af køleskabet, pakker den ud af vakuumposen, og sætter den i ovnen i den foliebakke den kom i – når den er varmet op, anretter du på en tallerken, og du er klar til at spise.

Vi leverer samtidig også til din dør, så det eneste du skal bruge tid på, er at bestille her fra hjemmesiden. Du skal ikke engang ud og handle drikkevarer andre steder. Hos os kan du nemlig også få både friskpresset juice, øl og vin der komplimenterer maden. 

Vi har delt kasserne op i det mest almindelige antal personer i en husstand. Passer de ikke lige ned over det antal, der er i din husstand, så kan du altid supplere med ekstra varer og retter fra menukortetDet finder du lige herHerfra kan du også bygge din egen måltidskasse, hvis du hellere vil have andre retter i, end dem vi har lagt i for dig.

Luk
Bestilling (0)

Ingen varer i kurven. Ingen varer i kurven.

0